Home Despre noi Proiecte Certificari Contact
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Despre noi
    SC SPIACT CRAIOVA SA este o societate de productie industriala, aparataj centralizare si telecomanda Cai Ferate ale carei produse, servicii si lucrari se adreseaza in principal infrastructurii feroviare. SPIACT Craiova este producator feroviar, de peste 50 de ani in serviciul sigurantei pe calea ferata.

Misiune

Misiunea noastra este sa oferim siguranta in transportul feroviar prin realizarea de echipamente de dirijare si urmarire a trenurilor, care corespund standardelor impuse de circulatia pe calea ferata si in respectul deplin fata de mediul inconjurator.

Viziune

Granitele dispar, tehnologiile se schimba, standardele de piata cresc. In toata aceasta schimbare, SPIACT Craiova isi reconsidera pozitia, trecand de la rolul de producator de echipament feroviar, la furnizor de sisteme si subsisteme compatibile cu cerintele europene.

 ISTORIC:

    1923: Infiintarea primului atelier de reparatii pentru produse feroviare

    1974: Realizarea primului electromecanism de macaz.

    2003: SPIACT devine companie cu capital integral privat.

 REFERINTE SI PROIECTE IN DERULARE:

 Referinte produse:

    2006: SPIACT semneaza cu SIEMENS primul contract avand ca obiect cutii nemetalice pentru protectia echipamentului.

    2010: Semnarea contractului cu CN CFR SA Bucuresti cu privire la un nou system de control pentru electromecanismele de macaz.

    2011: SPIACT semneaza cu IMSAT Groupe SNEF un contract ce a avut ca obiect primele electromecanisme de macaz cu motoare in curent alternativ.

 Referinte servicii/lucrari:

    2012: Primul contract incheiat cu CNCFR SA Bucuresti pentru reparatii la electromecanismele de macaz

 Proiecte in derulare:

    2013: Semnarea cu IMPRESSA PIZZAROTTI ITALIA a contractului de executie lucrari de instalatii de electrificare, energoalimentare si telecomunicatii feroviare pe tronsonul Vintu de Jos-Coslariu (Coridor IV Paneuropean- Coslariu Simeria).

    2015: Incheierea contractului cu ALSTOM TRANSPORT ROMANIA cu privire la electromecanismele de macaz cu sistem de inzavorare Spherolock .

    2017: Incheierea contractelor cu SIEMENS Romania pentru lucrari de semnalizari feroviare - proiect Siculeni Adjud si lucrari ICS (Iluminat capete de statii) si EA (Energoalimentare) - Coridor IV Curtici Simeria - tronsoane 2a, 2b.


 
Copyright © 2017 S.C. SPIACT CRAIOVA S.A. Toate drepturile rezervate.